• |
ide | kryesore
z_1455956626-9450952.jpg

FBI dhe Apple vazhdojnë “luftën”

Vazhdon lufta mes FBI-së dhe kompanisë amerikane Apple, me agjencinë e intelegjencës që kërkon me patjetër nga gjiganti i pajisjeve …

2016-02-20 05.44.12.png

Vdes Umberto Eko

Shkrimtari dhe eruditi italian Umberto Eko u nda nga jeta në moshën 84 vjeçare në mbrëmjen mes të premtes dhe …