• |
ide | kryesore
Angelina.jpg

Vritet “Angelina Jolie”

“Angelina Jolie” ka ndërruar jetë. Është një lajm i vërtetë, por nuk bëhet e fjalë për aktoren e njohur me …

p_1473076658-2964884.jpg

Putin po bëhet gati për luftë?

Lideri rus, Vladimir Putin në heshtje është duke ndërtuar bunkerë sekretë të përforcuar, në mënyrë që ai dhe liderët tjerë …