• |
ide | kryesore
Gabriel-Garcia-Marquez-004.jpg

Një homazh i Salman Rushdie për Markezin

Salman Rushdie*/Gabo jeton. Vëmendja e jashtëzakonshme mbarëbotërore që iu kushtua vdekjes së Gabriel Garsia Markezit, dhe trishtimi i sinqertë që …

Kthehu