Me futbollistët të detyruar të qendrojnë në shtëpi për shkak të emergjencës koronavirus, në pritje të kenë mundësinë për të rinisur aktivitetin, klube të ndryshme përpiqen të administrojnë kufizimin e detyruar të të teseruarve të tyre sipas mundësisë më të mirë. Jo vetëm programe stërvitore të detajuar e të personalizuar, por edhe menu e studiuar në detajet më të vogla e ai që e zbulon për tifozët në Intagram ka qenë Nicolò Barella, që në një story ka publikuar ‘take aëay’ të organizuar nga Inter.
Organizimi i klubit është i thjeshtë e inteligjent. Ushqimi gatuhet në Appiano Gentile, duke ndjekur indikacionet e një nutricionisti e pastaj dërgohet direkt në shtëpitë e futbollistëve. Pulë, perime, darkë, drekë, për tu ngrohur në mikrovalë, proteina, karbohidrate, gjithcka e shpjeguar dhe e kuruar në detaje për të garantuar një ushqim të shëndetshëm e të ekuilibruar për futbollistët e familjarët e tyre.