Sipas tyre aktorja pësoi një lëndim gjatë një skene në të cilën një dritare qelqi në ndërtesën ku po xhironin ishte copëtuar dhe mund të ketë pësuar një lëndim në ose afër syrit të saj. Filmi i Netflix, “Don’t Look Up” me regji të Adam McKay, nisi xhirimet në nëntor, me protagonistë: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Timothee Chalamet, Chris Evans, Cate Blanchett dhe Meryl Streep.Të enjten në mbrëmje, xhirimet u zhvendosën në Brockton, qytet në Massachusetts.