• |
ide | kryesore

Del leja e re e qarkullimit për makinat, çfarë duhet të dini

-Instant, Arkiva, Lajme, Të fundit

Drejtoria e transportit rrugor ka nxjerë lejen e re të qarkullimit me një cmim 2100 nga 3000 Lek që paguhet për dokumentet aktuale të mjetit.

Dokumenti i ri eleminon certifikatën e pronësisë; Hiqen vulat e kontrollit teknik (kolaudimit) nga dokumenti i ri duke e bërë të mos skadojë për mungesë hapësirë vulash; Eliminohet nevoja për Leje Ndërkombëtarë mjeti sepse dokumenti i ri vjen me format e kode universale.


Prokati i ri del me 10 elemente sigurie dhe me material NEOBOND që nuk dëmtohet nga lagia e me rezistencë ndaj grisjes si edhe me QR Code, njofton DPSHTRR.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.