• |
ide | kryesore

Gianluca Vacchi denoncohet nga ish-shërbyeset: “Na fyente nëse nuk kërcenim në kohë”

-Instant, F1, Paparazzi

Seriali “Mucho Màs” startoi para pak ditësh në Amazon Prime Video dhe është e destinuar të shkaktojë diskutim, jo për cilësinë e imazheve, por për qëllimin objektiv të vetë falsifikimit të një Gianluca Vacchi i cili duket sikur çdo minutë që kalon dëshiron të pikturojë veten si Hyjnia maksimale si dhe pikturon një marrëdhënie bashkëpunimi dhe argëtimi total me shërbyesit e tij.

Por, sipas ankesës së bërë nga njëra prej shërbëtoreve, jo gjithçka ka qenë gjithmonë aq e hareshme dhe argëtuese sa Milioneri Bolognez do të donte ta besonit. Në qendër të ankesës së ish-shërbëtores dhe çështjes juridike që do të fillojë në gjykatë në nëntor janë videot e famshme nga Gianluca Vacchi në Tik Tok. Sipas gruas me origjinë filipine, nëse koreografitë nuk do të kryheshin si duhet dhe nëse punonjësit nuk kërcenin në kohë, do të shihnit një Gianluca të zemëruar. “Zemërimi i Vacchi u lëshua dhe ai ju drejtua një prej shërbëtoreve, duke i hedhur telefonin dhe duke shkatërruar llambën e përdorur për xhirimet” .


44-vjeçari tha se pikërisht këto ngacmime do të kishin qenë një burim stresi i madh për disa punonjës të sipërmarrësit dhe DJ. Dhe ajo nuk është e vetmja që i mbështet këto akuza, duke pasur parasysh që dy ish -punonjës të tjerë të Gianluca Vacchi kanë kërkuar dëmshpërblim për dëmet. Fyerjet dhe ngacmimet gjatë realizimit të vdieove për rrjetet sociale, por jo vetëm. Gruaja gjithashtu denoncon lloje të tjera të abuzimeve: orët e punës përtej kontratës së nënshkruar dhe gjobave të 100 euro në rast të mbikëqyrjeve në përgatitjen e bagazheve për sipërmarrësin. Klauzola e konfidencialitetit gjithashtu do të kishte shkaktuar ankesën e cila, nëse nuk respektohej, do të kishte detyruar gruan të paguante një dënim prej 50 mijë euro. Konkursi i këtij aspekti do të kishte rezultuar në shkarkimin e gruas dhe gjithashtu të punëtorëve të tjerë, sipas asaj që u pretendua nga ish shërbyesi.

©LAPSI.AL.

1 Comment

  1. Njasoka shume me Ramen,por ne vend qe vizatonte,zhgarravinat qe ka ne zyren shteterore,ky bolonjezi,paska tatu,te ngjashme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.