• |
ide | kryesore

Nis gjykimi për Harvey Weinstein

Producenti i filmave në Hollywood, Harvey Weinstein, u paraqit të hënën para gjykatës në Nju Jork, për t’u përballur me …

3 skandalet e bujshme të 2017-tës

Këtë vit shumë prej të famshmëve në skenën ndërkombëtare janë akuzuar për krime si dhe janë arrestuar. Akuzat ndaj Harvey …