• |
ide | kryesore

Rusia mendon të tërhiqet nga OBSH

Sipas mediave ruse, Duma ruse është duke vlerësuar mundësinë për t’u tërhequr nga Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Organizata Botërore …