• |
ide | kryesore

Miley dhe Liam,tashmë të martuar

Duket se ata kanë avancuar në mardhënien e tyre dhe kanë zhvilluar edhe ceremoninë e dasmës. Kështu shkruajnë burimet pranë …

Kthehu