• |
ide | kryesore
shtator-2015-apple-do-t-euml-sjell-iphone-7-iphone-7-plus-dhe-7-mini_hd.jpg

Apple nxjerr në shtator iPhone 7

Modelet e reja të iPhone pritet të prezantohen në publik brenda një periudhë katër mujore, dhe kësaj radhe pritet që …

ahahahah.jpg

Media e së ardhmes

"Bota nuk po ndryshon, bota ka ndryshuar! Vetëm tani, njerëzit në mediat tradicionale, po fillojnë të kuptojnë që kjo ka …

vcameroni.jpg

A do të dalë Britania nga BE-ja?

Fituesi i papritur i zgjedhjeve parlamentare në Britaninë e Madhe është David Cameron. Kryeministri konservator arriti atë që nuk e …

Kthehu