• |
ide | kryesore

A ma tregon gjoksin për 100 dollarë? (video)

Arkiva, Syri i Lapsit
2187-620x330-633x320.jpg

Nipi i një miliarderi rus përsëri ka lëshuar video tronditëse. Këtë herë ai ka dashur të tregojë dhe të provojë se paratë mund të blejnë çdo gjë, dhe t’i detyrojë njerzit në gjëra që ai që pa para me siguri do kishte marrë ndonjë shuplakë. Rusi i ri Gregory është kthyer përsëri në aksion.Kthehu