• |
ide | kryesore

CEO i McDonald’s, gjobë prej 105 milionë dollarësh pas mardhënies intime me punonjësen

-Instant, Paparazzi, Slider

McDonald’s ka paditur njw ish-CEO Steve Easterbrook, duke e detyruar ekzekutivin të shlyejë paketën e tij të largimit prej më shumë se 100 milion dollarë.


Easterbrook u pushua nga puna në 2019 pasi bordi i gjigantit të ushqimit të shpejtë përcaktoi se ai shkeli politikën e kompanisë duke demonstruar “gjykim të dobët që përfshin një marrëdhënie konsensuale të kohëve të fundit me një punonjës”. Në gusht 2020, McDonald’s ngriti një padi kundër Easterbrook për gënjeshtra ndaj bordit për shtrirjen e marrëdhënieve të tij me punonjësit.


Provat për këto marrëdhënie, sipas padisë, erdhën në formën e “dhjetra fotografive dhe videove nudo, pjesërisht nudo, ose seksualisht eksplicite të grave të ndryshme”, duke përfshirë fotografitë e tre punonjësve. Dyshohet se Easterbrook ia bashkangjiti imazhet emaileve që ai dërgoi nga puna e tij në llogarinë e tij personale.


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.