• |
ide | kryesore

Zgjidhet cështja e pasurisë së Prince

-Instant, Paparazzi, Slider

Një gjykatës në Minesota ka vendosur saktësisht se si do të shpërndahet pasuria prej 156 milionë dollarësh e Prince duke i dhënë fund një beteje gjyqësore gjashtëvjeçare.


Sipas dokumenteve ligjore, të marra nga ET, gjyqtari Kevin W. Eide në Distriktin e Parë Gjyqësor të Minesotës vendosi të hënën që pasuritë e këngëtarit të ndjerë të shpërndaheshin midis gjysmëvëllezërit e motrave të Prince (Sharon Nelson, John Nelson dhe Norrine Nelson) familjeve të tyre,këshilltarëve dhe kompanisë muzikore Primary Wave.


Sipas ligjit, d Comerica Bank & Trust (administratori i caktuar nga gjykata që trajtoi çështjet e pasurisë gjatë kohës që çështja e verifikimit ishte në proces gjyqësor) do të marrë 3 milion dollarë “si rezervë për të siguruar që mund të paguajë kostot dhe shpenzimet që lidhen me mbylljen e pasurisë , duke përfshirë përgatitjen e deklaratave tatimore, tarifat profesionale dhe çdo shpenzim tjetër gjyqësor.

Prince, i cili vdiq në prill 2016, nuk la pas testament dhe nuk kishte fëmijë apo bashkëshort./Lapsi.al


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.