• |
ide | kryesore
Kanye West

CEO i Adidas i del në mbrojtje Kanye West

“Hebrenjtë kontrollojnë financat botërore dhe mediat” dhe “kanë shpikur cancel culture”- kjo ishte deklarata e Kanye West që “zemëroi” Adidas …