• |
ide | kryesore

Detajet e dasmës së Jlo dhe Alex

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë vendosur ta shtyjnë dasmën për shkak të koronavirusit. Alex Rodriguez i propozoi Jennifer Lopezit …

Kthehu