• |
ide | kryesore

Big Mama tregon të dashurin e saj

Big Mama po e viziton gjithnjë e më shpesh Turqinë. Përtej udhëtimeve për shkak të ndërhyrjeve dhe vizitave për shëndetin …

Selena Gomez, në lidhje të re

Selena Gomez po përflitet për një romancë të re me mikun e saj, këngëtarin Niall Horan. Ata ngjallën interes të …