• |
ide | kryesore

Lista e filmave për festa në Netflix

Mes gjithë ankthit dhe pasigurisë që shkaktojnë lajmet dhe informacionet rreth pandemisë, filmat janë arratisja jonë e vetme për momentin. …

5 filma të famshëm rreth planetit Mars

Nga pushtuesit e vegjël jeshilë deri në vetminë e eksplorimit të hapësirës,  planeti mars ka ushqyer gjithmonë imagjinatat tona kinematografike. …

Kthehu