• |
ide | kryesore

Shkrumbohet magazina në Lushnje

Zjarri ka shkrumbuar një magazinë në Zhymë të Lushnjës. Shërbimi i zjarrfikëseve në Lushnjë ka ndërhyrë dhe ka bërë të …