• |
ide | kryesore

Messi zgjodhi Ronaldon, por CR7…

Këta të dy nuk e “braktisin” kurrë njëri-tjetrin, madje edhe kur “ndriçojnë” nga mungesa e tyre. Por Lionel Messi dhe …

Kthehu