• |
ide | kryesore

Tiranë/ Arrestime për dhunë dhe vjedhje

Policia e Tiranës ka ndaluar dy shtetas të shpallur në kërkim kombëtar, konkretisht, shtetasi Lorian Mazari, 43 vjeç. Ndaj tij, Gjykata e Shkallës …

Kthehu