• |
ide | kryesore

Vaksina ruse do të kushtojë 10 dollarë

10 dollarë pritet të kushtojë vaksina ruse anti-Covid. Pavarësisht skepticizmit perëndimor, Moska është e vendosur ta hedhë në treg vaksinën anti-COVID …

Komploti rus dhe Kosova

Ishte qershori i vitit 1999 kur aparati shtetëror, policor, militar e paramilitar serb do të gjendej i dorëzuar në Kosovë …

Kthehu