• |
ide | kryesore

Rikthehet seriali ‘Friends’

Seriali më i ndjekur në mbarë botën, “Friends” pritet të rikthehet sërish në ekran me rastin e 25-vjetorit. “Warner Bros” …

Ricky Martin, pjesë e Amici

“Amici”, një ndër spektaklet e zbulimit të talenteve në Itali, ka vlerësuar dhe mbështetur shumë balerinë shqiptarë. Duke arritur në …

Kthehu