• |
ide | kryesore

Sekuestrohen pasuritë e Kelmend Balilit

SPAK sekuestron rreth gjysmën e pasurive të Kelmend Balilit. Njoftimi  Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, bazuar …