• |
ide | kryesore
plehra-lr-701x470.jpg

Kryeministri i plehrave

Nga Vincent W.J. van Gerven Oei Në tetor 2015, Endri Fuga, ish themelues i Mjaft-it dhe Shef Propagande në Zyrën e …

Flutura-Acka.jpg

Poezi për Edi Ramën

Nga Flutura Açka* Të zgjohesh një të shtunë larg, dhe ta gjesh Atdheun tënd të shqyer tejkanatësh në katër faqe …

Kthehu