• |
ide | kryesore
Capture.PNG

Një ambasador si Lu edhe për Kosovën

ARDIAN HAXHAJ​/Çdo projekt që bëhet për ta rregulluar, tejkaluar ose përmirësuar prishjen, ngecjen, stagnimin etj., gjithmonë fillon nga analizimi i …

FullSizeRender-768x506.jpg

Lamtumirë “Kapedani im”

Nga Blendi Fevziu/ Dritëro Agolli nuk jeton më! Ai u largua nga kjo botë dje, me po atë lehtësi dhe po …

Kthehu