• |
ide | kryesore
Flutura-Acka.jpg

Poezi për Edi Ramën

Nga Flutura Açka* Të zgjohesh një të shtunë larg, dhe ta gjesh Atdheun tënd të shqyer tejkanatësh në katër faqe …

téléchargement.jpg

Kur unë pedagogu nuk kam përgjigje

Nga Arlind Qorri/ Ka ndodhur këto ditë të më kërkojnë sugjerime maturantë se çfarë alternativash të zgjedhin në raundin e …

FB_IMG_1473921165173.jpg

Veliaj i ka futur qytetarët në kurth

Nga Sokol Shameti / Bllokojnë sheshin "Italia". Bllokojnë sheshin "Nënë Tereza". Ngushtojnë një korsi në çdo rrugë se do rishtrojnë nga …

starova-c1200x600.jpg

Ku gaboi Shqipëria e De Biasit?

Nga Sulejman Starova/ Ishte një ndeshje paradoksale sa i përket lojës që zhvilluam dhe rezultatit që morëm. Shqipëria zhvilloi një …