• |
ide | kryesore
mehmet-kraja-rudina-hoti-foto3_1463319177-7500504.jpg

Letër myslimanëve të Facebook-ut

Miqve të mi myslimanë të Facebook-ut kam një pyetje për t’ua bërë: Çfarë mendoni të bëni me Kosovën? Nëse pandehni …

Ard_Vehbiu_400x400.jpg

Rama po bën dhe padronin e artit

Nga Ardian Vehbiu/ Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, hapi këto ditë një ekspozitë në Napoli- një nga të shumtat e …