• |
ide | kryesore
ARTA TOZAJ.JPG

Jam gjallë…!

Nga Arta Tozaj Jam gjallë! Ishte përgjigjja e rrufeshme për të qetësuar qindra miq e të afërm të interesuar. Telefonat …

idrizi.jpg

Idiotët e rrjeteve sociale

Nga Arben Idrizi/ A nuk kishte të drejtë Eco, vetëm pak muaj para se të vdiste, kur dha një verdikt …

gazeta.jpg

Një lajm i keq për mediat

Nga Afrim Krasniqi Mbyllet edhe një gazetë? Nuk ka dilemë: ky është një lajm i keq për median, informacionin dhe …

Ard_Vehbiu_400x400.jpg

Si ta dallojmë një shkrimtar të vërtetë

Nga Ardian Vehbiu* Kryeministri italian Renzi, gjatë një lectio magistralis që mbajti këto ditë në Universitetin e Buenos Aires-it, në Argjentinë, deklamoi edhe …

Kthehu