• |
ide | kryesore
gazeta.jpg

Një lajm i keq për mediat

Nga Afrim Krasniqi Mbyllet edhe një gazetë? Nuk ka dilemë: ky është një lajm i keq për median, informacionin dhe …

Ard_Vehbiu_400x400.jpg

Si ta dallojmë një shkrimtar të vërtetë

Nga Ardian Vehbiu* Kryeministri italian Renzi, gjatë një lectio magistralis që mbajti këto ditë në Universitetin e Buenos Aires-it, në Argjentinë, deklamoi edhe …

kel demi1.jpg

T’…ifsha gjeneratën

Nga Enkel Demi Nuk besoj se do e kisha dëgjuar Babastars me “High 3”, nëse ajo vajza eurosocialiste nuk do …

IMG_20160205_193906 (1).jpg

Të çmendurit që qanë Sadnën

Eriona Rusi/ E dashur Sadna, dje si rrallë herë më dridhej trupi. Ndërsa ti jepje shpirt unë përjetova ankth e madje …

Kthehu