• |
ide | kryesore
baton_1.jpg

Ali Ahmeti, rojtari i Gruevskit

Gjithë dynjaja ia qan hallin se kishte humbur atdheun. Se për vite nuk e kishte takuar nënën. Njëzetepesë vitet e …

shametiii.jpg

Katastrofa shqiptare në Maqedoni

Çfarë po ndodh në Maqedoni është rezultat edhe i mosdijes dhe indiferencës sonë këtu në Shqipëri. Të paktë janë ata …

blushi_6.jpg

Maqedonia, Palestina e Ballkanit

Maqedonia ka qenë gjithmonë një shtet për të cilin ia vlente të  vije bast se nuk do egzistonte më. Megjithatë …

emin_3297407321111112.jpg

Kush janë Vojo Kushët në Kumanovë

Kumanova sot gdhiu në një panik të paparë. Të gjithë ne që ndodheshim në këtë qytet, mundëm nga afër të ‘’prekim’’ …

Kthehu