• |
ide | kryesore
Blushi.jpg

Qeveria që u bë Burokraci

Popujt që nuk janë të lumtur më cilësinë e jetës që bëjnë fajësojnë kryesisht qeveritë që kanë zgjedhur. Kur qeveritë …

Andi_Bushati (1)_22.jpg

Çunat e dhunshëm të policisë

Kur e majta erdhi në pushtet policia e shtetit mori dy angazhime të mëdha përpara qyterarëve. I pari ishte  padyshim …

artan fuga.jpg

Unë jam me Çim Pekën

Në këtë marrëdhënie të tensionuar të ditëve të fundit ku Unioni i Gazetarëve i "heq veshin" gazetarit Çim Peka se …

Andi_Bushati (1)_22.jpg

Pse u tërhoq Basha?

Vendimi i kryebashkiakut për t'u tërhequr nga dhënia me koncesion e parkimeve të Tiranës, pati efektin e një surprize. Ndërkohë …

petro1.jpg

Shoqëria civile pa “civilët”

Në ditët e ftohta të dimrit, dhjetëra mijëra banorë të kryeqytetit kosovar dhe rrethinës së Prishtinës bëhen dëshmitarë të rritjes …

Kthehu