• |
ide | kryesore
mand edit.jpg

Në emër të Hashim Thaçit

Partitë opozitare në Kosovë e mbështetën të gjithë fushatën e tyre zgjedhore në nevojën e largimit të Hashim Thaçit nga …

qorri.JPG

Rilindi ekonomia? Një vit pas

Papunësia e rritur, kreditimi i ekonomisë i tkurrur, rritja e eksporteve e frenuar po rrezikojnë parashikimet e qeverisë për një …

powell-jonathan-oped-exp.jpeg

Rendi botëror, sipas Henry Kissingerit

Henry Kissinger është pothuajse unik në politikën bashkëkohore, në kombinimin e intelektit të thellë dhe një përvoje të jashtëzakonshme si …

ljuba.jpg

Pse dhe si e duan Enver Hoxhën

Sikur t’i thoshin një kategorie njerëzish, ku bëjnë pjesë jo pak politikanë, deputetë, biznesmenë, shkrimtarë, gazetarë, intelektualë, botues, se do …

Kthehu