• |
ide | kryesore
16468872-1594294563921012-1878520426-n_1485960705-9620555.png

Viola me look të ri!(Foto)

Jemi mësuar të shikojmë Violën gjithmonë bionde dhe të kuruar. Edhe pse ka njoftuar përmes fotove se ajo ka ndryshuar …

Kthehu