• |
ide | kryesore

Si të rimodeloni këpucët që ju vrasin

F1, Stil

Në një artikull dedikuar këtij problemi, ‘Times of India’ zbulon disa teknika që mund t’i bëni në shtëpi, të cilat janë shumë efektive. . Në këtë mënyrë do shmangni problemet me këmbët tuaja. Përdor tharëse flokësh për 30 sekonda tek këpucët në pozicione të ndryshme, me nxehtësi mesatare.

Futi këpucët në ngrirës për pak minuta dhe lëri jashtë për 20 minuta në qetësi.


Ndërsa për flluskat që krijohen nga këpucët përdorni alkool për dezinfektim.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu