• |
ide | kryesore

Detajet që na kishin shpëtuar te posterat e filmave

Paparazzi, Slider

Një përdorues në Twitter, me profesion fotograf, zbuloi se kur vjen puna te posterat, filmat nuk ndryshojnë shumë. Siç mund ta shihni në vijim, ka 10 lloje posterash.

Portokalli dhe blu


Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e
 Këmbët seksi
Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Polic dhe ngjyra të turbullta

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Çifte që mbështeten te njëri-tjetri

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Një shpinë e zezë

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Fustan i kuq

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

E zezë dhe portokalli

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Trishtim, mendime të trazuara

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Syri

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

E verdhë

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Bonus: Tom Cruise në profil

Pa shih, pa shih! Detajet që s’kishim vënë re te posterat e

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu