• |
ide | kryesore

Vendimi i Reddit për postimet e përdoruesve

Stil

Reddit do të fillojë të paguajë disa njerëz për postimet e tyre.


Sistemi i ri i Reddit do të funksionojë pak më ndryshe – me përdoruesit në gjendje të dhurojnë para për postimet që u duken veçanërisht të dobishme. Ai vjen me ndryshime të reja në sistemin “Gold” të Reddit, i cili ka lejuar prej kohësh përdoruesit t’u japin njerëzve shpërblime të veçanta për postimet. Kjo tradicionalisht u ka dhënë njerëzve shpërblime virtuale, duke përfshirë “Reddit Gold”. Tani, Reddit do të shpëtojë nga ai sistem. Në vend të kësaj, njerëzit do të jenë në gjendje të blejnë vota të arta: me një çmim prej rreth 2 dollarë secila. Dhe votat do të kthehen në para.Ashtu si në X, përdoruesit do të duhet të plotësojnë disa kërkesa përpara se të mund të marrin pjesë në “Programin e Kontribuesve”. Ata duhet të jenë të paktën 18 vjeç, të jetojnë në një vend të përshtatshëm dhe të kenë marrë vota të mjaftueshme pozitive – dhe nëse kanë edhe më shumë “karma”, siç i referohet Reddit reagimeve nga përdoruesit, ata do të marrin më shumë para për çdo vota ari që u jepet. Njoftimi ka patur ndikim në platformën e mediave sociale. Disa Redditor shprehën shqetësimin se kjo mund të çojë në përkeqësimin e faqes, ndërsa të tjerët mbeten optimistë. “/Lapsi.alLini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *