• |
ide | kryesore

Lori Hoxha një thumb për Donaldin?

Që pas përfundimit të “Big Brother VIP Albania”, me fitues balerinin Ilir Shaqiri, kanë ndodhur shumë diskutime dhe përplasje mes …