• |
ide | kryesore

Detajet e dasmës së Jlo dhe Alex

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë vendosur ta shtyjnë dasmën për shkak të koronavirusit. Alex Rodriguez i propozoi Jennifer Lopezit …

Jlo, gati për tu bërë mama

Marrëdhënia e tyre po shkon në mënyrën më të mirë të mundshme. Bëhet fjalë për Jennifer lopez dhe Alex Rodriguez, …

Kim K dëshiron bashkëpunim me Jlo

Personazhi i njohur televiziv Kim Kardashian është shprehur shpesh se dëshiron të jetë pjesë e projekteve kinematografike. Gjithashtu gjatë intervistave …

Kthehu