• |
ide | kryesore

Rita Ora ndahet nga Raff Law

Rita Ora dhe Raff Law janë duke shmangur artistikisht njëri-tjetrin, pak kohë pasi ata u afruan me njëri-tjetrin gjatë xhirimeve …

Kthehu