• |
ide | kryesore

Shkarkohet komisioneri publik

Komisioni i disiplinës ka shkarkuar sot komisionerin publik Heral Saraçi pas procedimit disiplinor për shkelje të rregullave të punës dhe …

KLD shkarkon dy gjyqtarë

Këshilli i Lartë i Drejtësisë shkarkoi nga detyra gjyqtarin e Elbasanit, Qani Hasa për shkak të dënimit me vendim të …