• |
ide | kryesore

Shqipëri-Turqi, dita e gjykimit…

Shqipëria do të zbresë në Loro Borici për të fshirë cdo dyshim dhe skepticizëm që mbizotëron rreth kuqezinjve dhe teknikut …

Kthehu