• |
ide | kryesore
masazhiii.jpg

Si përgatitet masazhi erotik

Masazhi erotik kërkon atmosferë. Sjell qetësi shpirtërore. Zgjedhja e kohës dhe vendit është e një rëndësie të veçantë, shkruan Andreas …

femer.jpg

Çfarë i kënaq gratë

“Të ketë një shtëpi të pastër ndërsa bën seks, të jetë në formë dhe të qeshë me mikeshat e veta”. …

spec.jpg

Nuk duhet ta hani pas orës 20.00

Ju bëni gjithë gjërat e duhura: stërviteni shumë, hani pastër dhe flini mjaftueshëm, por vaktet që hani pas darkës në …