• |
ide | kryesore
flokuqja.jpg

5 mijë flokëkuqe bëhen bashkë

Vajza flokëkuqe çohuni në këmbë, sot është dita juaj! Në qytetin e Bredës në Hollandë janë mbledhur me mijëra vajza …

la gaiola 5.jpg

Ishulli magjik i tersit

Dhe ju mendonit se ky ishull është kushedi sa paqësor… Është e pamundur të mohohet se Isola la Gaiola është …