• |
ide | kryesore
masazhiii.jpg

Si përgatitet masazhi erotik

Masazhi erotik kërkon atmosferë. Sjell qetësi shpirtërore. Zgjedhja e kohës dhe vendit është e një rëndësie të veçantë, shkruan Andreas …

femer.jpg

Çfarë i kënaq gratë

“Të ketë një shtëpi të pastër ndërsa bën seks, të jetë në formë dhe të qeshë me mikeshat e veta”. …