• |
ide | kryesore
seksi_8677.jpg

Si do jetë seksi në 2050-ën?

Seksi do të mund të jetë vetëm për argëtim në mes të njerëzve duke përdorur pilulën IVF pas 35 viteve, …

masazhiii.jpg

Si përgatitet masazhi erotik

Masazhi erotik kërkon atmosferë. Sjell qetësi shpirtërore. Zgjedhja e kohës dhe vendit është e një rëndësie të veçantë, shkruan Andreas …