• |
ide | kryesore
tomka3.jpg

Vjen “Tomka” 36 vjet më pas

Tirana International Film Festival (TIFF) është hapur të hënën në mbrëmje me filmin shqiptar të restauruar “Tomka dhe shokët e …

eyeReflect.JPG

Si të mbroni sytë nga kompjuteri

Gjatë përdorimit të kompjuterit, shikimi është i pari që vihet në rrezik. Por, përveç kompjuterëve, syve tanë u është shtuar …

facebook fiton.jpg

Ja sa fiton Facebook në një minutë

Facebook postoi para pak ditësh rezultatet e saj financiare për tremujorin e tretë të vitit 2014. Gjatë këtij tremujori, Facebook …

Nokia-phone-funeral1.jpg

Lamtumirë Nokia!

Telefonat mobile “Nokia” zyrtarisht kanë mbaruar dhe nuk kanë mundësi rikthimi. Microsoft e ka zhbërë emrin për telefonat e mençur …