Kënga titullohet “OMG What’s Happening” mban titullin dhe  është kënga e pestë në albumin e saj ‘Heaven and Hell’.Xhirimet  janë realizuar në shkretëtirat e Amerikës.Heaven and Hell” është albumi i tretë më i dëgjuar i vitit në platformën Spotify, i publikuar nga një artiste femër.