• |
ide | kryesore

us er

rozi.jpg

Eneda Tarifa, në litar!

Nga Rozana Radi Këtu në vendin tonë vërtetë çuditesh me të gjithë dhe gjithçka!!! Sapo hap sytë përballesh me një …

arlind Qorri.jpg

A po e vjedh PD-ja protestën tonë?

nga Arlind Qorri/Shumëkush pyet sot nëse hyrja prej elefanti e deputetëve dhe përfaqësuesve të PD-së në kauzën e parkut përbën …

ARTA TOZAJ.JPG

Jam gjallë…!

Nga Arta Tozaj Jam gjallë! Ishte përgjigjja e rrufeshme për të qetësuar qindra miq e të afërm të interesuar. Telefonat …