• |
ide | kryesore
Njihuni

Whatsapp sjell veçorinë e re AI

WhatsApp ka prezantuar një veçori të re që do të sjellë mjete gjeneruese të inteligjencës artificiale në platformë për herë …

Përditësimi i ri i Whatsapp

WhatsApp është një mënyrë jashtëzakonisht popullore për të ndarë imazhe dhe video me miqtë. Por gjithashtu zvogëlon ato foto  në …